• Magnesium & Minerals
  • Apolloweg 282, 8239 DB – Lelystad – Nederland
  • Telefoon verkoop + 31 (0)320 410 732
  • Bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur
  • verkoop@magnesium-minerals.nl
  • NL27BUNQ2290928313
  • BIC: BUNQNL2A
  • KvK 62541188
  • BTW-nr.: NL854858817B01

Contactformulier

Levertijd

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:30 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:
Gratis verzending voor himalaya magnesium producten voor wederverkopers.

Bulk inkoop:

Levertijd: 1-5 werkdagen

Transport-en handelingskosten  van
€ 90 (exclusief btw) voor verkoop per pallet of IBC container.

Verpakkingsmaterialen:

Levertijd: 1-5 werkdagen

De Transport-en handelingskosten zijn € 12,40 (exclusief btw).

Vervoerder

DHL

Levering van de standaard Himalaya magnesium producten verloopt via pakketbezorgen van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De verzending van bulk producten en verpakkingsmaterialen gaat via uw eigen transport of door een transporteur in overleg met ons:
tel +31 0320 410 732

Betaling

Betaalmethodes


Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Voor retour van bulk producten en verpakkingsmaterialen, neem dan contact op met onze afdeling verkoop: +31 0320 410 732

Retourneren

Bedenktijd/retour voor wederverkopers*

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat (product ongeopend) aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via bovenstaand contact formulier.
Voor retour van bulk producten en verpakkingsmaterialen, neem dan contact op met onze afdeling verkoop: +31 0320 410 732

Garantie & Klachten

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar verkoop@magnesium-minerals.nl
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Himalaya magnesium, when Health is your concern

Sluit Menu