Epsom zout (bitterzout) 4,5 kg

16.49

NIEUW!
Epsomzout (bitterzout), bestaat uit zuivere kristallen en is een in de natuur voorkomende mineraalverbinding van magnesium en sulfaat. Het wordt ook bitterzout of magnesiumsulfaat genoemd.
Epsomzout heeft tal van voordelen voor de gezondheid, schoonheid, huis- en tuin-gerelateerde toepassingen. Epsomzout heeft een verzachtende werking op huid en haar. Bovendien heeft het een wond-helende en schimmelwerende werking en neutraliseert zweetvoeten. Het stimuleert de bloedsomloop en heeft een ontgiftende werking. Perfect wanneer je met darmspoelingen of detox bezig bent.
Een combinatie met Natriumbicarbonaat versterkt de ontgiftende werking.

Ga terug naar de bestelpagina

Advies verkoopprijs incl BTW: €19,95

Categorieën: ,

Wilt u extra informatiefolders? U kunt ze per 50 bestellen.

Beschrijving

Informatie

Dit zeer zuivere Epsomzout (hoogwaardige kristallen) is een mineraalzout wat door haar unieke samenstelling (magnesium en sulfaat) een positieve uitwerking heeft op het lichaam.

Niet alleen het magnesium, maar ook het sulfaat speelt een belangrijke rol in je lichaam. Het heeft de eigenschap schadelijke stoffen af te kunnen voeren en zo je lichaam en huid te detoxen.
Plus je huid en haar wordt er heerlijk zacht van!

BELANGRIJK: Epsomzout is door de door de laxerende werking minder geschikt om de magnesiumbalans aan te vullen of te verhogen. Gebruik hiervoor magnesium badkristallen.

De werkelijke voordelen van Epsomzout liggen in de sterk ontgiftende werking.
De sulfaten in Epsom zout helpen de gifstoffen en zware metalen uit de cellen te verwijderen en helpt het zo lichaam om schadelijke stoffen te elimineren. De huid is een zeer poreus membraan en het toevoegen van de juiste mineralen aan uw badwater bevordert het omgekeerde osmose proces. Hierdoor wordt het zout uit het lichaam getrokken en neemt schadelijke stoffen met zich mee.

Ingrediënten

Magnesium Sulfate.

Houdbaarheid

36 maanden na opening.
Contact met ogen en open wondjes vermijden. Bij twijfel over het gebruik raadpleeg altijd eerst je arts of behandelaar.
Buiten bereik van kinderen houden.

Gebruiksaanwijzing

Dosering en gebruik in ligbad (min. 37 graden) Ontgiften – Detoxen: (om de 3 dagen). Begin bij 250 gram per bad, verhoog de dosering langzaam naar 1 kg per bad. Badtijd minimaal 30 minuten.Na het bad kun je nog een tijdje nazweten. Gebruik deze tijd om het lichaam rust te geven en drink ondertussen 2 glazen water.

Aanbevolen maximale dosering niet overschrijden.

Als kompres: drenk een schone handdoek in een teiltje met opgelost Epsomzout en leg het direct op de te behandelen plek, laat 45 minuten intrekken.

Leave a Reply